Blogi instagram -tilin rinnalle


Tervetuloa mun ihka uuden blogin pariin! Lähdin kehittämään blogia aktiivisen instagram -tilini rinnalle, sillä rakastan postata ja usein harmittaa se ettei instagramiin ehkä ole tarkoitustaan tuottaa niin blogimuotoista tekstiä kuin mitä minulta syntyisi.

Blogini aiheena on matkailu ja turismi. Aion jakaa reissukohteitani sekä kokemuksia ja mielipiteitäni matkustamiseen liittyen. Lapsena olen jo päässyt matkustamaan ulkomaille ensimmäisiä kertoja, mutta ollessani 18-vuotias, matkustamisesta tuli minulle muutakin kuin vain reissaamista ja lomamatkoja. Siitä tuli halu kehittää itseä, tutustua uusiin kulttuureihin, elää maassa maan tavalla. Sanotaan, että joskus tarvitsee mennä kauas nähdäkseen lähelle ja kun sen lähelle näkemisen oivaltaa, voi matkailussa päästä aivan uudelle tasolle.

If you never go, you´ll never know.

-Anonymous

Tuon sitaatin olen pitänyt mielessäni, kun ei ole meinannut uskaltaa. Loppujen lopuksi menemisen ja menemättä jättämisen välillä on vain se ero, että vain menemättä voi menettää jotain.

Rakastan sitä tunnetta, kun olen uudessa kaupungissa; kukaan ei tunne minua enkä minä ketään. Edessä on eksymisen suuri mahdollisuus, uusi tuntematon. Ehkä juuri sen takia olen asunut viidellä eri paikkakunnalla kahdessa eri maassa.

Blogini kautta tahdon vuorovaikuttaa ja ottaa teidät lukijat mukaan ainutlaatuisiin hetkiin maailmalla sekä eritoten jakaa sen laajan tunnekirjon, joita matkustelu herättää.

Toivon teidän nauttivan matkasta, sillä niitä minulla on repullinen tulossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *